Tietoja blogin kirjoittajastaOlen Pohjois-Karjalassa Joensuun kupeessa Ylämyllyllä asuva naimisissa oleva neljän tyttären perheenisä. Työskentelen Joensuussa erityisluokanopettajana ja vapaa-aikana minut löytää (liian) usein tietokoneen äärestä.

Kiinnostuksen kohteita ja samalla harrastuksia ovat erityisesti varautuminen (survivalismi),  metsästys, vaellus ja erätaidot. Tämän lisäksi lukeminen ja musiikin kuuntelu ovat olleet aina ohjelmistossa. Tietokoneella tulee vietettyä aikaa milloin tiedonhankinnan ja milloin pelien parissa. Erityisesti sotastrategiapelit, varsinkin SPWAW ovat olleet koukuttavia. Fantasiaroolipelien pelaaminen perinteisesti kynän, paperin, noppien ja sääntökirjojen avulla on edelleen lähellä sydäntä, vaikka tilaisuuksia pelaamiseen onkin liian harvoin.

Tässä on mainittava myös Suomalaisen selviytymisoppaan kirjoittamisprojekti, joka otti aikaa noin vuoden ja joka on ollut hyvin omia ajatuksia jäsentävä kokemus. Kirjoittaminen saattaakin olla jatkossa yksi lisä aktiviteetteihin.

Mikäli haluat tavoittaa minut, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen pasi.karosto (ät) gmail piste com.

Muita sivustoja, joita ylläpidän ovat: